top of page

Hodí se vědět

Festival Život je Tě uvítá od 16. do 18. 8. 2019 v malé moravské vesničce Brodek u Přerova, kde můžeš život oslavovat, užívat si jej, poznávat zajímavé jedince a ještě zajímavější příběhy. Čeká Tě víkend plný hudby, přednášek, emocí, multikultury, přírody, poznání.

Golden Chakra

Co to je "Život je"?


Kulturní festival plný milé hudby, zajímavých přednášek, kreativních workshopů, divadla, amatérské filmařské tvorby, ale i obejmutí, lásky, radosti. Festival pobízí k zamyšlení, že život je možné žít trochu více. A zároveň pomaleji. Že podstatou života je život sám.

Kdy to bude?


Letos se v Brodku u Přerova potkáme  o víkendu 16.-18.8.2019.

Alarm Clock
Planet

Co mě čeká?

 

Tři dny nabité kulturou a výše zmíněným. Čeká Vás čekané i nečekané, příběhy kreativních, inspirativních lidí, filmy o životě. Čeká Vás Vaše druhé já a spousta dalších spřízněných duší.

Kde se umyju a složím hlavu?

 

Letos vybízíme ke strávení noci venku. Pod stanem, pod širákem, pod námi postaveným přístřeškem. Je možno využít koupelny a šatny místních fotbalistů FK Brodek u Přerova, kterým tímto moc děkujeme.

Tipi
Parking

Kde složím auto?

 

Rádi bychom Vás pozvali k tomu, abyste na festival dorazili jinak, než vozem:) Pěšky, na kole, stopem, vlakem. No schválně, kdy naposledy jste to zkusili? Pokud však přeci jen jedete autem, zkuste ho naplnit do plna. Vezměte na festival i sousedy a babičky. A pak zaparkujte kdekoli v ulici Tyršova v obou směrech a blízkém okolí areálu. 

Můžu přijet i s dětmi?

 

Musíte. Festival se zaměřuje na malé i velké. Akce je pro rodiny s dětmi. Velká část sobotního doprovodného programu bude právě pro ně. Od nejmenších po veliké. Výtvarné dílničky, sportovní aktivity i dětský koutek. S rodiči i bez nich. S námi. S vámi. Spolu.

Swimming Astronaut
Compass

Kde je Brodek u Přerova?

Brodek u Přerova je milá vesnice mezi Přerovem a Olomoucí, městys ležící v jihovýchodní části Hornomoravského úvalu v nadmořské výšce 205 m n. m. v rovině údolní nivy řeky Moravy:-)  

Pozor!!! Nedaleko leží Brodek u Prostějova. Také velice zajímavá víska, ovšem tam nás v těchto dnech nenajdete. A stejně nás tam každý rok stále někdo hledá.

Proč je festival právě tam?

 

Hlavní organizátorka festivalu z Brodku pochází a strávila tam super dětství. Tak mu to chce vrátit. Život by měl být v rovnováze, no ne? Dokonce v lesíku u stanového městečka měla v mládí s kamarády tajný bunkr! Letos tam bude magická zóna. Máme se na co těšit.

Mystery key
Round Map Cutting

Jak se tam dostanu?

​​

  • vlakem i autobusem - Brodek leží na významné železniční trati. Ať už od Prahy či ze Slovenska se dostaneš rychlíkem do Olomouce či Přerova - odkud navazují pravidelné spoje směr Brodek. Z nádraží bude trasa k areálu vyznačená:-)

  • na kole - Brodek u Přerova je součástí sdružení mikroregionu Dolek, který je obehnán krásnými cyklostezkami

  • pěšky - ve zdravém těle zdravý duch!:-)

  • autem - do své GPS zadejte tato čísilka: 49.4861108N, 17.3345367E nebo mrkněte na Google (Tyršova 230)

Kolik to stojí?

 

Život je cena. Cena, která má pro každého jinou hodnotu, proto Ti nemůžeme a ani nechceme diktovat hodnotu našeho festivalu, To musíš posoudit pouze Ty sám, a určit, jakou hodnotu má pro Tebe Tvůj život a Tvé okamžiky strávené tady s námi.

Piggy Bank
Big Leaf

Ještě něco?

 

Je-li ještě něco, co Vás zajímá a nenašli jste odpověď, neváhejte a NAPIŠTE NÁM!

Dobrá komunikace je základem dobré spolupráce.

Painted Black Arrow
Copy of Logo.jpg
bottom of page