top of page

Kapely

Zlaté vlasy, zlatý hlas! Bună! Jmenuji se Maria a na tento krásný festival přijedu z rumunské Bukurešti.
 

V životě se věnuji především zpěvu a hraní. Styl mých písní je něco na pomezí popu a kabaretu.

Seznam letošních kapel festivalu Život je.

Maria Grosu

MERS

Hraní nás fakt baví a jsme rádi za příležitost! Jsme kapela ze Zlína, která s láskou hraje vlastní hudbu, a nerada škatulkuje svůj hudební styl, který je různorodý od pop/rocku až po alternativní směry.

                                      https://www.mersband.com/

  • Facebook

Dead-End Co.

Brněnské trio v sestavě Tom Oakland, Radek Gregor a Martin Binder pozvolně vyšlo z kapel Oakland Sisters, Tatlo Quartet a sólových projektů jednotlivých členů. Nově vzniklá kapela Dead-End Co. vychází ze společného základu blues, country a folku.

  • Facebook

Mayham & Eggs

Jsme Mayham & Eggs, alternativní rocková kapela s progresivními prvky. Mezi naše hudební inspirace patří Jack White, Glen Hansard, Nick Cave and the Bad Seeds, Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Led Zeppelin, The Doors, Pink Floyd a další. Nasáté melodie však přetavujeme v tvorbu zaručeně vlastní. Můžete se těšit na nápady a energií sršící muziku a netradiční texty.

Lindberg

Jonas

Jsem Jonas, neúnavný a zapálený amatérský muzikant ze Švédska. Píšu muziku, protože mě to neskutečně baví. Mým hlavním cílem je z hudby dostat co nejvíce radosti, vše ostatní, co přijde s tím, je pak jakási přidaná hodnota. Mé skladby jsou převážně kolekce nesmyslů o zvířatech, lidech, jídle a lásce doprovázené docela funky a pohodovými rytmy. Pokud tě tedy bere jedna nebo více z těchto věcí a k tomu máš rád muziku, možná se ti zalíbí, co jsem si pro tebe připravil! Vyklidněná nálada, úsměv a nějaké to objetí je samozřejmostí!

 

Peace!

  • Facebook

VIDA

Video bude zanedlouho!

Vida je hudební duet hrající improvizovanou hudbu, duchovní a medicínské písně, španělsky, anglicky a občas česky. Přijďte si nás poslechnout a naladit se na krásné tóny exotických nástrojů jako je např. didgeridoo, siyothanka, udongo, ale i kytara a v neposlední řadě magický zpěv naší zpěvačky.

 

  • Facebook

Marika Mitriķe

V hudbě jsem se objevila celý svůj život! Někdy po střední škole jsem si ale zasadila hloupou myšlenku, že je to jen koníček a že potřebuji „něco vážného“. O několik let později mi jeden dobrý přítel řekl: „Ale uvědomuješ si, že prostě nebudeš šťastná, když neděláš hudbu?“ Jednoduchost a síla mého vnitřního „ano“ mě vedou k jednoduchému a mocnému rozhodnutí být šťastná. A to tím, že dělám hudbu.

Kapela Vína

V době, kdy Týna měla plný šuplík a začínaly se jí zapalovat hudební lejtka, přišel Vil s nabídkou. S takovou, která se neodmítá. Dva dny ve studiu, jen tak, za dobré slovo. Tak byla hnedka ruka v rukávu. Týna sbalila Víťu, a společně pak přemluvili Romana. Roman se kvůli Víně naučil na cajon. Během dalších dvou měsíců přibalili Aničku a Marka. Anička si kvůli Víně koupila cimbál a Marek kontrabas. Vína se schází o nedělích, vždycky chvilku hraje, a pak dlouze a vydatně labužničí a popíjí. Tak jsme splácali prvních pět demo nahrávek, a teď už se jen těšíme, až s Vámi poprvé popijeme - 21. 6. v Café Práh!

Kowall

Company

Dnes již moravská kapela byla založena roku 2011 dvojicí  Filip Kovařík (kytara,zpěv) a Petra Václavíková (kytara,vokály), ke které se postupem času přidali Viťa Kovařík (bicí), Radim Studený (kytara) a Martin Žák  (basa). Samotní muzikanti přišli již se zkušenostmi ze svých předešlých projektů.

 

V této sestavě kapela funguje od konce roku 2014, kdy vydává debutové album JINOTAJ, na které navazuje v roce 2016 druhé album IDENTITY. Kapela koketuje na pomezí popu,rocku, indie a folku a staví na českých textech. Kapela má za sebou nespočet koncertů a festivalů po celé Moravě. Momentálně vydává singl "OPIUM", jenž otevírá kapele novou kapitolu jejich cesty.

Martin Grund

Ahoj přátelé, rád bych vás pozval na nedělní dopolední relax. A o čem bude? záleží jen na vás, zda li si u poklidných zemitých a magických tónů Didgerida, siyotanky, koshi a kytary, zacvičíte jógu, zameditujete, zatancujete, nebo budete třeba jen tak pospávat. Tak neváhejte a přijďte se ponořit do hlubin vibračního bdění.

DJ Jungling Jay

Svůj "cool" nick a hudební talent zdědil po rodičích. Po poslechu ranných Prodigy přišel v roce 99 na chuť d’n’b a začal navštěvovat akce Uz-back crew. Za krátkou dobu se aktivně zapojil do chodu tohoto soundsystému jako MC Ratjaf*ck a byl též členem olomouckých Basstards. Po přestěhování do Prahy rozjíždí spolupráci s MCým Turnerem a hlavně dává dohromady projekt The Jaykobs, ve kterém vystupuje společně s bubeníkem Kobylkou. Je to pořádná nálož a dvojitá porce beatů!

Andrea DJ Scroccaro

Jsem dvaadvacetiletý hudebník z Itálie. Hudba je můj životní cíl, zamiloval jsem se do ní už jako dítě, když jsem viděl svého otce, jak kupuje různá CD všech možných žánrů. Přijel jsem šířit mou hudbu a přimět lidi tančit.

No Band,Just Ricci

Miluju se dobře bavit. A ještě víc, miluji sdílet, jak se dobře bavím. Přináším tedy nějakou hudbu z mé sbírky, a nějaké bylinky z mé zahrady, abychom se mohli spolu dobře bavit.

  • Facebook
Painted Black Arrow
Copy of Logo.jpg
bottom of page