top of page

LINEUP

D.U.B. music \\ MessenJah\\  KoWall CompanY \\ TIBET \\  TŘETÍ DÁMA \\ Four Roses \\ Tutti Voci \\

Toto hudební uskupení vzniklo zcela spontánně z přirozené touhy 4  violoncellistek zahrát si spolu i poněkud jinou hudbu a odlišné skladby nežli se tradičně vyučují na uměleckých školách. Postupem času k violoncellům přibyly bicí.

Four Roses je název mladé skupiny, vyznávající různé hudební směry a preferující multižánrový repertoár určený pro široké spektrum posluchačů.

sobota 16.00

Four Roses
KoWall CompanY

sobota 23.00

Pětičlenná kapela hrající na pomezí popu a rocku je specifická a rozeznatelná svou kytarovou přímočarostí a českými texty, jež jsou inspirovány samotným bytím. Filozofie a základ skupiny vznikla z knižní předlohy Malého prince.

Třetí dáma

sobota 21.50

Třetí dáma chybí. Aneb - dvě dámy, tři pánové. Zajímavá kombinace mládí a zkušeností. Rocková skupina Třetí dáma vznikla v roce 2005 a od počátku hraje vlastní tvorbu. Většina textů je, jak jinak, než o životě.

D.U.B. music

sobota  18.20

To, co předvádí na pódiu D.U.B. se těžko popisuje. Je to koktejl všech stylů. Funky Mojito, jazzová Piňa Colada i rocková Bloody Mary. Vystoupení D.U.B music bývá elektrizující, plné pohody a energie zároveň. Radost z hudby totiž čpí v každém tónu. 

MessenJah

sobota  19.30

"Dokud i nad šedivým městem budou ptáci zpívat, Dokud srdce bude rozumu se vzpírat..."
Do té doby bude MessenJah šířit zprávu naděje na lepší svět pro naše děti a děti jejich dětí!
Kdo si myslel, že rok příprav na projekt Nevereš mi sebral veškerou energii, ten se mýlil. Naopak čím víc lásky k hudbě, tím víc síly psát a proto se na Vás po desce Bojuj Dál chystá další sólo album! První ochutnávkou je singl "Naděje Je!" a po prázdninách přijdou další chody!
Miluju Život, Miluju Hudbu, Děkuju Nahoru za inspiraci a všem kolem za podporu! NABÍJÍME!

Tutti Voci

sobota  17.10

Tutti Voci se věnují a capella skladbám, které mnohdy přetvářejí a vznikají tak úpravy překvapivé a nové. Zásadou souboru je, aby zpívání bylo radostí a hrou, koncerty jsou vhodné i pro malé diváky, pro které se vždycky najde nějaká hra s odměnou.

Tibet

sobota 20.40

Brněnská poprocková kapela Tibet, která vzešla ze silného hudebního kvasu klubové scény devadesátých let, oslavuje letos 25 výročí nejvýpravnějším počinem ve své historii. Muzikanti přicházejí s koncepčním albem Para.světy, které doplňuje komix v tištěné podobě, ale i v interaktivní on-line verzi. 

Osud tomu tak chtěl, že do světa vstoupil Martin Svátek ochuzen o jeden ze základních smyslů, záhy se ale ukázalo, že všechno, co nemůže vidět, může o to líp slyšet a zažívat. Tak se stalo, že k nelibosti učitelů a rodičů často zaměňoval školní docházku za hodiny ve zkušebně u klavíru. Jeho srdeční styly jsou soul, r’n’b, hip hop, rap, funky, neo-soul i jazz, Martinův hudební přehled se zdaleka neomezuje jen na ně. Inspirace se totiž valí ze všech stran.

sobota 15.00

Martin Svátek
bottom of page